Arbeidsre-integratie op maat!

InteraktContour arbeidsre-integratie is dé specialist op het gebied van arbeidsre-integratie voor werknemers en werkzoekenden met diverse uitdagingen. Wij bieden begeleiding aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), een lichamelijke beperking, burn-out, chronische ziekte, autisme spectrumstoornis met normale begaafdheid (ASS), re-integratie tijdens en/of na kanker en post-COVID.

Terugkeer naar werk

Heb jij de mogelijkheid om te werken, maar geen baan, of ben je uitgevallen in je eigen werk? Dan kunnen wij mogelijk iets voor je betekenen. Bij verzuim begeleiden wij jou terug naar je werk. Als dat niet mogelijk is, onderzoeken we met jou of er ander passend werk is.

Loopbaantraining en onderzoek

Wij bieden loopbaantraining aan. Ook kunnen wij een arbeidsdeskundig onderzoek of een neuropsychologisch onderzoek uitvoeren.

Bij InteraktContour begrijpen we dat arbeidsre-integratie maatwerk is. Ieder mens heeft unieke behoeften en uitdagingen. Daarom bieden wij persoonlijke begeleiding die aansluit bij jouw specifieke situatie.

Ons werkgebied

InteraktContour biedt arbeidsre-integratie aan via verschillende opdrachtgevers, zoals UWV, werkgevers, gemeenten, verzekeraars (AOV, letsel- en verzuimverzekeraars). Wij werken in Midden- en (Zuid)Oost-Nederland en Zuid-Holland. Wil je weten of je binnen ons werkgebied valt? Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee!

Product portfolio

Lees meer over onze diensten in ons product portfolio.

Opdrachtgever of verwijzer?

Bent u een opdrachtgever of verwijzer? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie.

Samen werken aan jouw arbeidsre-integratie.
Er is altijd iets mogelijk!

Mariandel aan het werk

"Weer aan het werk met hersenletsel"

Lees het verhaal van Mariandel

Benieuwd naar wat we kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op via 085 - 401 47 63 of mail naar arbeid@interaktcontour.nl. We helpen je graag!

Contact
Contact

Hulp nodig? We helpen je graag!

Kom je er niet uit? Geen probleem. Wij zijn er om jouw vraag te beantwoorden. Op werkdagen bereik je ons tussen 08.30 uur en 17.00 uur.