Praktische informatie

InteraktContour helpt mensen met hersenletsel met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. Op deze pagina vind je praktische informatie over onze organisatie.

We hebben voor jou de meest gestelde vragen over InteraktContour en wat wij jou te bieden hebben op een rijtje gezet.

Bel ons op 0341 - 255 777 of klik hier en vul het contactformulier in. Dan bellen we je terug. Het adres is: Elspeterweg 22, Postbus 128, 8070AC in Nunspeet.

Ben je zorgprofessional en wil je iemand verwijzen naar InteraktContour, bekijk dan deze pagina. Je vindt er informatie over ons aanbod en over hoe je cliënten naar InteraktContour verwijst. Daarnaast kun je lezen over ons scholings- en kennisdelingsaanbod over niet-aangeboren hersenletsel

Hier vind je alle vacatures bij InteraktContour

In het koersplan voor 2024-2028 lees je waar wij ons de komende jaren op focussen. Cliënten, naasten en collega’s vanuit de hele organisatie waren bij de totstandkoming van de koers betrokken. Deze langetermijnstrategie geeft richting en de mogelijkheid om te leren en bij te sturen als dat nodig is. Zo is InteraktContour altijd klaar voor de toekomst.

Wil je meer weten over hersenletsel? Klik dan hier.

InteraktContour heeft 80 locaties in Midden- en Oost Nederland. Deze locaties vind je hier. Als je locatie er niet tussen staat of als je op zoek bent naar informatie over individuele begeleiding, bel ons dan op: 0341 - 255 777

Op deze pagina lees je wie er in de Raad van Toezicht en het management van InteraktContour zitten. En je vindt er publicaties van de Stichting, het Bestuur en het management.

Het Bestuursbureau van InteraktContour ligt aan de Elspeterweg 22, Postbus 128, 8070AC in Nunspeet. De adressen van onze locaties vind je hier.

Het laatste nieuws van InteraktContour lees je op de nieuwspagina van deze website.

Als je niet tevreden bent over de zorg of begeleiding die je krijgt, is het goed om dit bespreekbaar te maken. Op deze pagina staat wat je kunt doen als je een klacht hebt. Je kunt ook de folder met onze klachtenregeling bekijken.

Hier vind je info over onze organisatie en hoe wij georganiseerd zijn.

Contact

Hulp nodig? We helpen je graag!

Kom je er niet uit? Geen probleem. Wij zijn er om jouw vraag te beantwoorden. Op werkdagen bereik je ons tussen 08.30 uur en 17.00 uur.