Mantelzorg Match

InteraktContour in de gemeente Utrecht ondersteunt jou bij jouw taak als mantelzorger. We adviseren en nemen een deel van de zorg van je over in de vorm van respijtzorg of via Mantelzorg Match.

Zorg overdragen aan een vrijwilliger

Via Mantelzorg Match kunnen inwoners van de gemeente Utrecht de zorg voor een naaste of partner voor een paar uur overdragen aan een deskundige vrijwilliger. Hierdoor kun je zelf weer wat doen en de zorgtaak even loslaten. Dit is belangrijk omdat een goed evenwicht tussen zorg, werk en ontspanning ervoor zorgt dat je je taak als mantelzorger volhoudt.

De vrijwilliger houdt jouw partner of naaste gezelschap, maar kan ook buitenshuis samen iets ondernemen. Deelname aan Mantelzorg Match kost niets. Er is ook geen ‘eigen bijdrage’.

Gabriela en Jurrie.jpg

"In goede handen dankzij Mantelzorg Match"

Lees het verhaal van Gabriela

Meer weten?

Heb jij ook behoefte aan tijd voor jezelf en woon je in de gemeente Utrecht? Neem dan contact op met Karin van Dijk van Mantelzorg Match. Zij vertelt je graag meer. Je belt haar via 06 – 12 37 22 65, of mail via k.v.dijk@interaktcontour.nl.

Contact
Contact

Hulp nodig? We helpen je graag!

Kom je er niet uit? Geen probleem. Wij zijn er om jouw vraag te beantwoorden. Op werkdagen bereik je ons tussen 08.30 uur en 17.00 uur.